Ahad, 2 Februari 2014

Here I am at Unitar Kelana Jaya

Assalammualaikum pembaca2 blog ku ...

Hari ni ain nak cerita pasal kehidupan seminggu menjadi warga UNITAR . How's my day ?? Gempak dohh .. Hahaa .. New friends , new air , new situation .. Apa tak nya , from Sabah fly to Key Ell . Hahahaa ...( opzss , terlebih sudah ) 


Ok , ain study kat UNITAR Kelana Jaya , Tierra Crest . Bangunan baru tau you all , pada yang berniat nak join us study kat sini boleh la contact ain melalui FB - Nurain How Yen Yen , and we can friend . Amcm , ok tak ?? Deal laaa ....

First day gonna be my first orientation here , no bully , no raging , no .... .
Everything is fine , fun , superb , best , awesome . Who we are ??!! Unitarrrrr !!!! ( spirit lebih bohh !! ) hahaa...


That is my matric card . BBA okeyhhh !! Hahaaa... Starting Kena power , yeahhh !!! Semangat aku neyhhh !!
Nampak tak badge kat atas tu , tu badge for Kaizers Entertainment . During our orientation , Mr Lutfi ( kaizers ) yang ditugaskan untuk arrange about sound system . 
Kaizers Entertainment ni Ada sebuah station radio kat N9 . Tapi , ain pun Dah lupa . Hehee...


Ni la student2 UNITAR , tunggu and naik bus . Then turn to home . Sonang je kan . 
Kat cni nampak mcm2 ragam . But at this UNITAR , 70-85% is Indian . So , masa ni lah nak improve more my English , rite ?? Syukur alhamdulillah . 


Tu semua our facilitators during the orientation lah , semua mmg best . Nak tau , dorang Guna nick name tau , okeyh , ain gtau nama2 yang masih ain ingat ya .... Iron lady , King , Fitrus , Shin Nyee , Lady Bug , Bubble , Angel , Bruce Lee , Mista , Stanless Still , Kirito , DuduDada , Gazi , Vya Gul , Kaizer , Joseph , and the most famous is Mr Koala . Koala , real name Nur Halim . He always being Sweet . Hahaa .. Ok , enough . ( sory pada penama faci2 yang ain tak ingat , tapi korang mmg superb ) 

During orientation , muka penat laaa . Hahaa


Nampak Tak yang tengah menyuap Student tu ?? Tu laa Mr Koala . Shhhhhh....
Yang paling penting , you All guest What ? Hahaa , Student dari Sabah telah berjaya menyabahkan orang2 senanjung . Hahaa , org Sabah ajar org semenanjung ni cakap Sabah . And kebanyakkan jadi Sabahan sudah bah . Hahaa.. ( nampak tak power org Sabah ) ?? Hehee

Okeyh , masa orientasi ni jugak sempat jumpa Encik Mimpi versi Unitar .. Hahaa ... Tak de la sama pun , cuma baju n tie je sama . Hahaaa ... Ok , thats my secret . 


Baiklah , esok ada lah hari pertama ain masuk kelas . Wish me luck korang ... Next entry ain akan cerita pasal study kat Unitar lg ea . 
Peace !! No wars !!!

KEEP SUPPORTING , KEEP LOVING , DO SOMETHING , STOP DREAMING .

4 ulasan:

Nazurah Natasha berkata...

Hi assalamualaikum. Ada email tak? Nak tanya sikit about unitar:)

Nur Asma Husna berkata...

Asrama best tak kak?

syaa ilaa berkata...

how about asrama? n bayarannye? ok?

syaa ilaa berkata...

how about asrama? n bayarannye? ok?

Catat Ulasan

Budak hitam telah mengintai...

Feedjit

 
Copyright 2015 Reserved to Nurain How Design By Cik Nurfarah