Rabu, 18 Februari 2015

Mimpi Bertunang ??

Assalammualaikum and selamat pagi kawan2...

Pagi yang indah ni mohon anda2 semua mengizinkan saya melakar perjalanan mimpi saya semalam . Excited tau dapat mimpi bertunang ni . Subuh tadi Ain mimpi bertunang , tapi tak nampak pulak wajah kesayangan hamba to-be tu..ish ish ish
Sebenarnya Dah mimpi 2 kali dah pasal tunang ni . Ini yang membuatkan hati beta tak tenteram dan berdegup laju . Dup dap dup dap mcm lari dikejar singa buaya ular and the geng . WalauuuA !! Bangui je jadi letih , sebab mimpi bertunang kan . Hahaa

Nak jugak mcm ni ... Tomey2 time tunang...Kikiii

  
Cantik kan....FL

 Oleh sebab Ain Dah mimpi benda ni Dah dua kali , so Ain mulakan operasi mengGoogle di awal pagi . Ehhh , today Chinese New Year mah kan ?? Aiyoooo... Gong xi gong xi oo , hong pau na lai oo . 
Ehehehehetttttt , maaf tersasar sedikit , sambung ....


Oleh kerana terlalu taksub nak tau meaning of the mimpi ..

" ...akan mendirikan rumahtangga tidak lama lagi ."

" ...membawa maksud segala perancngan yang sedang diatur akan beroleh Kejayaan "

Lega hati Ain baca tafsir google pasal mimpi tu . In Sha Allah ... Beroleh Kejayaan dunia dan akhirat , beroleh Kejayaan untuk membanggakan hati kedua orang tua , beroleh Kejayaan jadi isteri to-be yang solehah (Aamiin ya Allah) , beroleh Kejayaan jadi ibu to-be yang mithali (In Sha Allah) , dannn ...beroleh Kejayaan dlm event hari gawai kaamatan yang tak lama lagi akn berlangsung di Unitar  , sebab event director Ain . (Diberi kepercayaan oleh rakan2 seperjuangan ku...)

By the way , harap mimpi kali ketiga tentang bertunang ni jadi kenyataan lah . Hehee . 

1 ulasan:

nadia mat berkata...

Yuhuuuuuu..xlama lagi dapat abang iparrrr..nda sabar! Hehehe

Catat Ulasan

Budak hitam telah mengintai...

Feedjit

 
Copyright 2015 Reserved to Nurain How Design By Cik Nurfarah