Isnin, 22 Disember 2014

Tahniah Of The Year 2014

Assalammualaikum awk semua ...

Lama ain tak update kan , so today segment ara nak tunggu magrib ni ain update skit lah . Windunyewwww nak taip2 and cakap2 Dalam blog .
Ok , this week merupakan study week utk student UNITAR sebabnya kitorang nak Final exam .wish me luck korang . Tahniah tajuk Di atas untuk tahniah of the year from me .


Berkenaan dengan tajuk ngan gamba atas ni , cantik kan kak datin ngan kak paten ni ...aumm aumm..
, Emm...citer dia macam ni . Awal pagi tadi Bangunan then terus buka whatsapp and dapat few message . So Ain pun baca whatsapp yg cousin tersayang , ayat dia cenggini tau "kak paten Dah tunang" . For me kak paten tu FL lah , tetengok betul plak .adeshhh ..yang bikin wa Semangat nak jadi stalker Di awal pagi morning ni , ekceli Ain malas nak Bangunan lagi tadi (nmpk sngt akk ni pemayas) , suddenly mata jadi segar bugar burger bergegar tawk . 
Btw , tahniah la kak paten tersayang . Dah agak da ngan kazen Syamsul Yusuf tu , Mr Anwarfazal if I'm not mistaken . (Should be right kot..)

Lagi yang buat Ain jealous tahap dewa ni kak paten tu dpt anugerah Tokoh Srikandi Negara . Sumpah aku jealous weyh ...apa pun kak paten tahniah . 


Selain itu , aku jugak berJelouse' tahap ICU ngan kak paten ni . Tapi takpelah , dia usaha dia makan , kita usaha kita makan kan . Btw , sumpah cemburu kak paten atas Kejayaan hang . Tahniah , tahniah , tahniah , congrats...

Semoga Allah melindungi kita semua . Aamiin ..

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Serius aku tak paham kenapa dan atas sumbangan apa dia boleh dpt anugerah nih. Sebaris dg dia semua org hebat2 yg memang diiktiraf negara sumbangan dia. GPMS alumni memang menentang keras anugerah yg dia dpt,malah nak tarik balik anuerah yg ntah paper alasan diorg bg kat budak mentah stakat blogging pasal diri sendiri ni.

nadia mat berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
lovelisya berkata...

Hahahaha.... jadi model pun sekarang boleh menang anugerah srikandi ek? Daebak ar budak nih!

lovelisya berkata...

Bukan kau je! Budak2 fakulti aku pun semua rasa pelik! Blog cerita pasal diri sendiri pun boleh dikata beri sumbangan pd negara? Buta ker aper GPMS nih?

Catat Ulasan

Budak hitam telah mengintai...

Feedjit

 
Copyright 2015 Reserved to Nurain How Design By Cik Nurfarah