Ahad, 15 Disember 2013

2013 Moment Review - Best Pic

 
Assalammualaikum semua my dear , 

Hari ni 13 December 2013 , bermakna hendak menghampiri hujung tahun la kan . So , apa khabar ngan impian/hajat/ wish korang pada awal tahun ni . Tercapai ke tak ?? Share la skit kat ain , nak tau jugak . Syukur alhamdulillah If tercapai , yang belum tercapai tu kita perjuangan untuk mencapai apa yang kita nak pada diri kita , kejayaan yang kita impikan pastikan dalam genggaman . Ok , Good A/A . 

So ,  Im so sorry sebab jarang update blog . Kekadang sibuk , kekadang free , tapi .... Hehee
Pagi ni ain tengah baca majalah Nur dan Dara , tiba2 teringat blog . See betapa kejamnya i terhadap blog i . Kata blog kesayangan konon , hihihiik...sayang laaa . The one and only . 


Maaf If mag tu tak update . Hehee...sayang mag ni tau ..best sangat content dia . 
Ok , back to tittle " Review 2013 " , Knp ain boleh terfikir nak wat entry ni sebab i have no idea . Lagi pun kat Fb sekarang ada application 2013 Review kan , so Yeahhh dapat idea dari situww..Hehee

Ain bukan la hebat dalam dunia photography ni , pose pun tak menarik , lagi2 muka tak photognic mcm korang . Tak komersial pun , Maybe skit tu adalah kann...nak jugak yewww
Ain akan share pic Review memori ain pada tahun ni . Rasanya ayat ni dah berulang kan . Tak pe , kita ulang sekali lagi k . Hihihi

Ekceli ni waktu hari jubah last year 2012 , zaman i muda2 dulu ..

Nooooo !!! Like mark Chick kan...nak cakap hamba fashion tu tak la , cuma ...cuma lah !

So so so .... Emmmaaahhh..hahahaa..masa ni famous shawl twist tu...Tapi tak kemas


Ni first pose gila2 ... Hhaa

Hahaa...mcm bukan aku laaa..actually dress tu dari Ashraff Arif Couture , bukan Keris Wedding dah . Dah tukar . 

Ni masa raya puasa Aidilfitri , dok tunggu org dtg beraya ..haha..ramai org dtg ok . 


Ni kat Madai Waterfall , setelah bertahun lama tak p  , with my beloved best cousin . Also a blogger , shokododolls.blogspot.com . 


Ni black & white mood , mmg kami 2 org je yang minat snap pic , so no wonder la kami mcm ni ..hahaa..tayang gigi ooo

Snap kat tingkat atas rumah , hahaa...jangan fokus pada latar ... Kain sarung mak promote skit . 
KeSEPETan dan keMUNCUNGan kami...

Without spec ...so boolart ..its me

Background kampung halaman ... Fashion apa pun ntah laaa...hahaa

Jadi mama kejap with small cute cousin , Lulu @ Ruth

Muka mcm cover buku ABC kanak2 tadika ...haha..

This is the latest ...hahaa...nampak tak perubahan fashion ain . Boleh lah bah tu kan ?? Haha

Nothing special or best , tapi ni la ain . Macam org cakap , less is more . Ain nak sangat tahu sapa yang selalu baca my blog , kekadang bila on blog ada yang tengah baca blog ain , " 15 budak hitam tengah mengintai " . Ain nak sangat tau siapakah gerangan hamba Allah yang sudi click open my blog . Thanks sangat2 , walaupun tak best korang nak baca jugak . Thanks a lot . Muahh..
Leave ur comment supaya ain tahu sapa yang lawat blog ain . Atau boleh add ain kat Fb/twitter/IG : NURAINHOW .

walau pun awal nak wat Review , tapi tak pe kan . Hehee...
Roti peneman hati..hahaa

Camera tak jelas ..

Tu je la cerita hari ni , wait for my next entry k . Bubbyee .
Assalammualaikum ..

KEEP SUPPORTING , KEEP LOVING , DO SOMETHING , STOP DREAMING .

1 ulasan:

ZuOne berkata...

Ooo....Blogger rupanya. ..hapa tu blog?

Catat Ulasan

Budak hitam telah mengintai...

Feedjit

 
Copyright 2015 Reserved to Nurain How Design By Cik Nurfarah