Selasa, 29 Januari 2013

Gaya dan cara muu...

Assalammualaikum....

Yessss !!! You la , sape lagi....jawab la salam kita tu... (pada yang beragama Islam)...Haaaa... Kan elok macam tu....
Baik laaa , malam ni ain nak citer sket pasal gaya @ posing @ aksi ( dan yang sewaktu dengannya) wanita tau pompuan ni bergambar haa.. Macam biasa , pompuan ni kann... Pose sana , pose sini , kann ??? Ain selitkan pose lelaki jugak tau... Tapi skit je laa....Hahahaha

So , ain nak share la.. Atau dalam erti kata lain , membuat pendedahan yang sesungguhnya (macam hakim dalam court)  pada semua pembaca2 blog ain ...apa lagi ???
Ceekidauuuttt....!!!

Peace 


peace




Minta sedekah style

nak sehengget...




  
Love

love is you




Sawadikhappp

kap khung kap




Shoot you

trrrr...



Confius

kenapa niii....




Speckyyy







Double peace @ v style

peace



Comel

with cadidikecik.blogspot.com



Pelahappp

habiskannn...hahahahaa



Emmm

buruknyaaa



Stylo

aliff aziz




Call me

yaa.. nanti aku tepon

Sarang he yo

sarang cinta...hahaaa



Yb

tahniah..awak berjaya


Shhhhh

jangan bising...




Malu laa wakk...


Saya malu laaa
..haha..auww



Flying kiss

pheww...

Kebosanan

bhushannn dowhhh...


Tumbuk Kang

bagi baru tau...dushhhh



Kerasukan

kenapa aku niii ??

pose anywhere

malam chinese new year

lambatnyaa

lapar da niii....
halamakkk
khairul , shafiee , ismail
3 ABDUL
Kaki aku...
cg salam & sir eddy 

aku nak kaweeenn...

selamat pengantin baru sis...miss u

setia hujung nyawa



will u marry me ??


yes , i ever marry u...

mama suruh aku belajar

belajar ... jangan kacau I laaaa



Okey , setakat tu je la yang ain nak share... Gambar tu ain dapat dari miss google , simpanan persendirian ... So , jangan ada yang nak marah2 tak tentu pada ain...
 Sory to say , gambar kat atas ada mungkin yang keterlaluan . Yang selebihnya adalah gambar rakan seperjuangan saya d Smk Madai . Luv u all...

enjoy !!
XOXO : D 

3 ulasan:

Nurain How @ Nurain Mohd Arif berkata...

Maaf...ada samtingg wrong with this page...
Nanti ain kemas kini erh...maaf kan saya , budak baru belajar....

nadia mat berkata...

Double wowwww..nice actually

Nurain How @ Nurain Mohd Arif berkata...

Gambar cinta hati pun interframe jugak... Hihi
T mejok...

Catat Ulasan

Budak hitam telah mengintai...

Feedjit

 
Copyright 2015 Reserved to Nurain How Design By Cik Nurfarah